هسته فناور ماهورا همراه با کادری مجرب متشکل از دانشجویان و فارغ التحصیلان فعال و خلاق رشته های مختلف دانشگاهی

به ماهورا خوش آمدید | تلفن تماس : 01333691094  | ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

رویداد ایده شو

  /  رویداد ایده شو

هسته فناور ماهورا قصد دارد رویداد “ایده شوی نوآوری های صنایع غذایی” را با حمایت و همکاری مدیریت کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه گیلان، با هدف افزایش سطح بهره وری و جهت دهی پایان نامه های مرتبط در این حوزه و افزایش ارتباط دانشگاه با صنایع و سازمان های دولتی و غیردولتی و همچنین به کارگیری فناوری های نوین در صنایع غذایی کشور با هدف افزایش تولید و بهره وری طراحی و اجرا کند.
این رویداد بستری برای تجاری سازی و فرصتی برای سرمایه گذاری خواهد بود.

محورهای رویداد شامل:
– محصولات نوین
– بسته بندی های نوین
-بازاریابی های نوین

مهلت ارسال آثار و ایده ها: ۱ خرداد الی ۱۵ تیر ماه 1398
زمان برگزاری رویداد: شهریور ماه 1398
مکان برگزاری رویداد: تالار حکمت دانشگاه گیلان

معرفی اعضای کمیته داوری ایده شوی نوآوری صنایع غذایی

در راستای دریافت و انتخاب ایده ها و پایان نامه های کاربردی در رشته های مرتبط با محوریت صنایع غذایی، اعضای کمیته داوری رویداد از اساتید محترم گروه های مهندسی شیمی، مدیریت، شیلات و گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه گیلان تشکیل شده است.

ردیف نام و نام خوانوادگی رتبه علمی گروه علمی
1 جناب آقای دکتر غلام خیاطی دانشیار گروه مهندسی شیمی
2 جناب آقای دکتر محمود مرادی دانشیار گروه مدیریت
3 جناب آقای دکتر غلامرضا محفوظی استادیار گروه مدیریت
4 سرکار خانم دکتر هانیه رستم زاد استادیار گروه شیلات
5 جناب آقای دکتر آریا باباخانی استادیار گروه شیلات
6 جناب آقای دکتر علیرضا مهرگان نیکو استادیار گروه علوم و صنایع غذایی

همکاری معاونت غذا و داروی استان گیلان بعنوان حامی علمی رویداد ایده شوی نوآوری های صنعت غذایی

پس از پیگیری و رای زنی های انجام شده با سرکار خانم دکتر حصاری، معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان، کارشناسان و متخصصان این معاونت برای همکاری در کمیته داوری رویداد اعلام آمادگی کردند. تیم برگزارکننده از وجود کارشناسان و متخصصان این حوزه در بخش داوری ایده ها همیاری خواهد گرفت.

شرایط و نحوه ارسال ایده ها و آثار

شرایط پذیرش ایده ها و آثار:
1-داوطلبان ایده های خود را در راستای محورهای ایده شو در سایت مرکز رشد به ثبت می رسانند.
2- فرم ها در مرحله اول توسط کمیته داوران بررسی شده و نتیجه داوری از طریق سامانه ثبت و پیگیری طرح مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه گیلان به اطلاع صاحبان ایده خواهد رسید.
3- برگزیدگان در مرحله اول، آموزش هایی در خصوص نحوه ارایه ایده، مدلهای درآمدی و … را در قالب کارگاه های آموزشی و مهارت افزایی دریافت خواهند کرد.
4- در روز برگزاری رویداد، صاحبان ایده می بایست در حضور داوران و سرمایه گذاران، ایده های خود را مطرح نموده و موفق به جذب آرای آنها شوند.
5- همزمان با برگزاری رویداد نمایشگاه هایی از محصولات غذایی و دستاوردهای طرح ها و ایده های ارائه شده در قالب نمونه های آزمایشگاهی و یا پایلوت به مدعوین و شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.

نحوه ارسال آثار:

1- برای ثبت ایده ها ابتدا باید از طریق سایت مرکز رشد به آدرس roshd.guilan.ac.ir و بخش “سامانه ثبت و پیگیری طرح” وارد شوید.
2- در بخش “ثبت نام و ارسال طرح” گزینه “ثبت نام” راکلیک کنید.
3- اطلاعات خود را وارد کرده و حساب کاربری خود را بسازید.
4- پس از عضویت اولیه در سایت، می توانید از طریق پیشخوان کاربری خود نسبت به ثبت طرح اقدام نمایید.
5- در پیشخوان کاربری خود بر روی “ارسال و مدیریت طرح ها” کلیک کنید.
6- در صفحه جدید بر روی گزینه “ارسال طرح جدید” کلیک کنید.
7- گزینه صنعت غذا را انتخاب نمایید. اطلاعات لازم در این بخش را تکمیل کرده و فرم پر شده را پیوست کنید.
8- در پایان بعد از بارگذاری “فرم طرح ایده” در قالب ورد، بر روی گزینه “ذخیره” کلیک نمایید.

دریافت: فرم طرح ایده
دریافت: راهنمای استفاده از سامانه ثبت طرح

پوستر رویداد

عضویت کاربر

بازنشانی کلمه عبور